Vrede behandles effektivt med hypnose hos PTSD-Aalborg

Vrede er en stærk og en helt naturlig følelse og en del af livet.

Men hvis du har haft nogle ubehagelige oplevelser eller følt dig forkert eller uretfærdigt behandlet, kan din vrede blive til et problem. Når vreden fylder alt for meget, kan det være svært at slippe den igen.
Her kan jeg hjælpe dig. Jeg er uddannet hypnoterapeut og har i årevis hjulpet folk ved hjælp af blandt andet hypnose.

Få hjælp til at slippe din vrede med hypnose

Føler du dig vred og irriteret og bliver din hverdag påvirket af det, så kontakt mig på tlf. 20868959, for at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig. Som oftest behandles vrede med hypnose og efterfølgende får du måske nogle lydfiler med hypnose/mindfulness, som skal lyttes til derhjemme. Enkelte gange vi jeg behandle vrede med EMDRR, hvis din vrede er rettet mod en specifik person.

Du er også velkommen til at skrive en mail til mig på info@ptsd-aalborg.dk eller brug denne kontaktformular, hvis du vil høre mere eller bestille tid til en behandling i min klinik, som har til huse i Støvring.

CASE: Hjalp en klient med vrede, efter en fyring på SMS
En klient kom til mig, fordi hun havde meget vrede rettet mod en chef, som uberettiget fyrede hende via en SMS besked. Min klient var på vej på ferie for at fejre sit 25-års jubilæum på arbejdspladsen, så det var et stort chok for hende da der pludselig kom en SMS med en opsigelse.
Efter en behandling med EMDRR, kunne min klient slippe sin vrede og har det nu godt og tænker ikke længere på denne eks-chef.

behandling af vrede i Aalborg
Scroll to Top