Ribevej 62, 9220 Aalborg Øst
20516003
info@ptsd-aalborg.dk

Bliv behandler

Kunne du tænke dig at blive EMDRR behandler? Så kig med her.

Jeg brænder for at hjælpe så mange som muligt, og derfor har jeg en vision om at uddanne EMDRR-behandlere over hele landet, så vi sammen kan hjælpe så mange mennesker som muligt.

Det er faktisk ikke svært at lære EMDRR teknikken og blive behandler, så derfor foregår kurset over 1 dag. Kurset kommer til at foregå i Aalborg, hvor jeg har min PTSD-klinik.

Hvad er EMDRR behandling

EMDRR behandlingen tager udgangspunkt i EMDR, som er en behandlingsform der har vist mig yderst effektiv til at behandle PTSD. EMDR anerkendt af WHO som behandling af PTSD. Desværre er der ikke ret mange i Danmark der behandler med EMDR, hvilket er rigtig ærgerligt da behandlingsformen ofte kun kræver 1-3 behandlinger. Hvorimod for eksempel kognitiv terapi kræver mange og lange behandlingsforløb.
Hos PTSD-Aalborg har jeg været med til at videreudvikle på EMDR teknikken, derfor kaldes den teknik jeg bruger for EMDRR. Det står for Eye Movement Desensitization and Reprocessing Rapid.

Du kan læse mere om hvordan EMDRR behandling foregår i praksis, under Behandlinger.

Hvad koster det at blive EMDRR behandler?

Lige nu er det min hensigt at kurset skal være gratis, mod at du som behandler lover at hjælpe folk med trængte økonomier. Præcis som jeg selv gør det.

Hold øje med siden, for her vil det blive annonceret hvornår jeg afholder kursus i EMDRR behandling mod PTSD og traumer. Tjek også Facebook-siden, for der vil det også blive annonceret når jeg afholder kurser.

Du er også mere end velkommen til at kontakte mig, enten på tlf 20516003 eller på info@ptsd-aalborg,dk for at høre om kommende kurser.