Angst behandles effektivt med EMDRR hos PTSD Aalborg

Slip af med din angst én gang for alle.
Andre former for terapi og behandling kræver mange behandlinger, men når jeg behandler med EMDRR og hypnose er 1-2 behandlinger som oftest nok.

Angst er ikke noget man selv vælger

Angst er en ufrivillig reaktion. Det er ikke noget vi selv vælger. Kroppen reagerer fordi man er blevet utryg, føler sig truet og ens psyke er presset. Mennesker der har haft en utryg opvækst, er i større risiko for at udvikle angst. Men alle kan få det i løbet af deres liv. Og angst-reaktionen er der af en årsag. Hvis der pludselig stod en stor tiger på vejen foran dig, så SKAL din krop reagere – hurtigt! Hjernen skal sende en masse adrenalin ud i kroppen og dit skal hjerte slå hurtigere, så du kan være KLAR til at REAGERE – altså flygte fra tigeren. Det er jo smart indrettet fra naturens side. Men når du begynder at få følelserne og reaktionerne UDEN at der er en reel fare, så er det at det kan begynde at påvirke dit liv i en negativ retning. For nogle mennesker, styrer angsten det meste af deres liv og påvirker deres daglige færden.

Jeg har mange års erfaring i angstbehandling og behandling af fobier og jeg vil meget gerne hjælpe dig. Ring til mig på tlf. 20868959, skriv til info@ptsd-aalborg.dk eller brug denne kontaktformular.

Forskellige former for angst behandles med EMDRR og hypnose

Der findes mange forskellige former for angst. Den gode nyhed er, at ALLE sammen kan behandles med EMDRR og hypnose.

Uanset om du har social angst, lider af eksamensangst, panikangst eller generaliseret angst, så kan jeg hjælpe dig!

Herunder kan du se en masse eksempler på forskellige former for angst, som jeg kan behandle. Du kan også læse mere om hvorfor angst opstår og om de forskellige typer angst, i dette blogindlæg. Har du angst for noget du ikke ser på listen, så kontakt mig endelig – jeg kan helt sikkert også hjælpe dig!

– Panikangst

– Socialfobi

– Generaliseret angst

– Flyskræk

– Tandlægeskræk

– Højdeskræk

Angst for:

– Køreprøve

– Teoriprøve

– Eksamener

Angst for:

– Bier & hvepse

– Edderkopper (araknofobi)

– Hugorme & slanger

– Tordenvejr eller blæsevejr

– At vise sig nøgen for andre

– At tale i en forsamlinger

– At date

– At få kontaktlinser

– Indbrud

Angst for:

– Operationer

– Lægepersonale

– At dykke i vand

– Ild

– At sejle

– At køre i elevator

– Tæt trafik

– At køre igennem en tunnel

– At køre over en bro

Når man er “fanget” i angsten, kan det føles som om at det er umuligt at nogensinde kunne blive fri for sin angst. Måske tænker du “Det kommer aldrig til at lykkedes, jeg kommer aldrig til at slippe den her følelse”. Men det KAN lykkedes! Du KAN GODT komme til at leve et liv uden angst.

behandling af angst med hypnose
Scroll to Top