PTSD behandling af soldater, parkeringsvagter, incest- og voldsofre, plejepersonale med flere

Soldater der har været udsendt i krig, er i særlig høj risikogruppe for at udvikle PTSD. De oplever krig og konfrontationer på nært hold og flere oplever tab af nære kammerater. Det vurderes at cirka 10 procent af de danske soldater udvikler symptomer på PTSD eller depression i kølvandet på, at de har været udsendt (kilde: https://ptsdidanmark.dk)

PTSD behandling af andre end soldater

Soldater der har været udsendt i krig er bestemt ikke den eneste gruppe af mennesker, der rammes af PTSD. Mennesker der har oplevet traumer og oplevet at deres liv var i fare, rammes også. For eksempel mennesker der har været udsat for overgreb, incest, seksuelle krænkelser, voldtægt, overfald, vold og trafikulykker.

Ud over at hjælpe soldater med PTSD, kan behandlingen med EMDRR også andre med samme diagnose. For eksempel:

Incestofre og voldsofre.

Parkeringsvagter og plejepersonale.

Eller hvis du har fået PTSD efter svigt eller utroskab.

PTSD-behandling med EMDRR har vist sig være være utroligt effektiv. Der skal ofte kun en eller ganske få behandlinger til. Ved kognitiv terapi ses ofte nogle lange behandlingsforløb, som ikke altid er så effektive overfor PTSD. Det er derfor jeg synes at EMDRR er en behandlingsform som ALLE med PTSD burde have adgang til.

Faktisk er behandlingen med EMDRR så effektiv, at WHO i 2013 udgav en artikel hvor de ankerkendte behandling af PTSD og traumer med EMDR. Hvis du er interesseret i at læse WHOs artikel, er der et link her (den er på engelsk).
Jeg har været med til at forbedre EMDR-teknikken og derfor hedder den teknik jeg bruger EMDRR.

Er du nysgerrig på hvordan behandlingen af PTSD foregår og hvad EMDRR er, så kan du læse mere under Behandlinger. Du er også mere end velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om behandlingen og om hvordan jeg kan hjælpe dig.

behandling af ptsd i aalborg
ptsd behandling soldat
PTSD behandling af soldater
ptsd behandling incest
PTSD behandling af incestofre
ptsd behandling parkeringsvagt
PTSD behandling af p-vagter
ptsd behandling plejepersonale
PTSD behandling af pleje-
personale
ptsd incest
PTSD behandling af voldsofre
jeg hjælper dig videre - ptsd aalborg
FÅ HJÆLP NU
previous arrow
next arrow

Efter behandling med EMDRR mod PTSD

Efter endt EMDRR behandling, tilbydes klienten en wellness hypnose (hvis det passer i behandlingsplanen), hvor positive strategier vil blive foreslået. Jeg er også uddannet NGH Hypnoterapeut og kan derfor i samarbejde med klienten effektivisere processen.

I visse tilfælde ønsker klienten også opfølgning på behandlingen. I disse tilfælde, tilbyder jeg coaching-forløb. Emnerne vi tager op kan f.eks. være genopretning af familien, stressforebyggelse, livsstilscoaching, karrierecoaching osv.

Årsagen til at efter-behandling er en god idé, er at når man “fjerner” noget, for eksempel et traume, skal der sættes noget andet i stedet for. Noget positivt og godt. Derfor er wellness hypnose en rigtig god idé, for de fleste af mine klienter.

behandling af ptsd i aalborg
Scroll to Top