Ribevej 62, 9220 Aalborg Øst
20868959
info@ptsd-aalborg.dk

Graviditetskvalme

Graviditetskvalme behandles hos PTSD Aalborg

Graviditetskvalme og opkast er en udfordring for mange gravide kvinder. For nogle varer det kun de første 12 uger af graviditeten, men for andre varer både kvalme og opkast i længere tid.

Min egen svigerdatter havde kvalme efter de første 12 uger af sin graviditet. Hun fik en enkelt behandling med EMDRR hos mig, og så kunne hun og barnet igen tage næring til sig. Det var en stor lettelse for hende!

Forringet livskvalitet på grund af graviditetskvalme og opkast hver dag

Voldsom kvalme og opkastninger hver dag forringer livskvaliteten og kan i sidste ende lægge en dæmper på glæden over at man er gravid. Den gode nyhed er at du ikke længere behøver at kæmpe med graviditetskvalme – du behøver heller ikke tage medicin hver dag, hvilket man jo allerhelst vil undgå når man er gravid. Jeg kan hjælpe dig af med kvalmen, lige som jeg hjalp min svigerdatter.
Kontakt mig endelig, så vil jeg forsøge at hjælpe dig så godt jeg kan: Ring på telefon 20516003 eller skriv til mig via Kontaktformularen.

graviditetskvalme fjernes hos ptsd aalborg

Årsager til graviditetskvalme

Man kender ikke med sikkerhed årsagen til graviditetskvalme. Der findes mange mulige forklaringer og nogle af dem kan være:

Mængden af graviditets- og kønshormoner

Forhøjet stofskiftehormon

Ændringer i samspillet mellem nervesystem og hormoner

Psykologiske faktorer

Hvis du har haft kvalme i en tidligere graviditet, er risikoen for kvalme i den næste graviditet større. Hvis du er gravid med mere end et foster, fx ved tvillingegraviditeter, er der større risiko for kvalme. (kilde: sundhed.dk)

Hvis du gerne vil have nogle gode råd mod graviditetskvalme, så har jeg et blogindlæg om netop dette emne.