Behandling med EMDRR og hypnose

EMDRR står for: Eye Movement Desensitization and Reprocessing Rapid.

Behandlingsformen er yderst velkendt i USA og har primært været anvendt til hjemvendte krigsveteraner. Behandlingsformen er derfor godkendt af WHO som en effektiv behandlingsform i forhold til traumer. Vil du læse artiklen fra WHO, er der et link til den her… (den er på engelsk).

Som følge af en række uddannelser har jeg i PTSD Aalborg forbedret modellen og derfor hedder den EMDRR (ellers kaldes den EMDR).

Behandlingen foregår på følgende måde:

Klienten bliver spurgt ind til ubehaget i forhold til en skala fra 1- 5, hvor 5 fylder mest.

Derefter bliver klienten bedt om at kunne fremkalde ubehaget/traumet ud fra en skala fra 1-10 og få følelserne så konkrete som mulige og op i mod tallet 10.

Herefter frigøres følelsen ved ubehaget/traumet på under 2 minutter.

Behandlingen er ufarlig og jeg har nu igennem 5 år behandlet utallige traumer og også mange svære traumer, som ikke er blevet løst efter utallige konsultationer hos psykologer, der anvender kognitiv terapi.

Men HVORDAN, tænker du måske?
Under behandlingen sidder/står jeg skråt overfor dig og beder dig kigge på en genstand, som jeg holder op foran dig. Jeg vil nu bevæge genstanden fra den ene til den anden side. På den måde “omprogrammeres” hjernen ved at flytte oplevelsen fra den ene side af hjernen til den anden. Det er den meget korte og lidt forenklede forklaring.

Vil du læse en længere og mere detaljeret forklaring af hvordan det foregår, kan du læse mere på emdr.dk.
Du er også velkommen til at ringe til mig på tlf. 20868959, så forklarer jeg gerne hvordan det foregår, så du kan føle dig helt tryg inden du besøger klinikken.

EMDRR kan behandle flere forskellige problemer

EMDRR kan bruges til andet end behandling af PTSD. Blandt andet til behandling af angst og af vrede.
Du kan læse om de forskellige problemer jeg behandler under menupunktet “Behandlinger” øverst til højre.
Du kan også finde dem herunder:

PTSD-behandling for soldater, for parkeringsvagter, plejepersonale, i forbindelse med incest, i forbindelse med svigt, vold og utroskab.

Behandling af angst og fobier.

Behandling af vrede.

Behandling af at stamme/stammen.

Behandling af graviditetskvalme og opkast i forbindelse med graviditet.

HYPNOSE:
Jeg er uddannet hypnoterapeut og har mange års erfaring med at hjælpe folk med alt lige fra rygestop og vægttab til at komme over angst og vrede, ved hjælp af hypnose. Derfor anvender jeg ofte hypnose i behandlingen.

behandling af ptsd i aalborg
ptsd behandling soldat
PTSD behandling af soldater
ptsd behandling incest
PTSD behandling af incestofre
ptsd behandling parkeringsvagt
PTSD behandling af p-vagter
ptsd behandling plejepersonale
PTSD behandling af pleje-
personale
ptsd incest
PTSD behandling af voldsofre
jeg hjælper dig videre - ptsd aalborg
FÅ HJÆLP NU
previous arrow
next arrow

Andre “kulørte” indslag, hvor EMDRR har hjulpet: Søsyge, overgangsalder og vrede

Vi sejlede med færge, KOMBARDO, og en af vores venner blev søsyg. En kort EMDRR behandling hjalp øjeblikkeligt på søsygen og efterfølgende har vores ven ikke oplevet søsyge ved sejlture.

Hos en kvinde i overgangsalderen fik en enkelt EMDRR behandling hedeturene til at forsvinde.

En anden spændende opgave jeg fik, var en klient som havde megen vrede rettet mod en chef, som uberettiget fyrede min klient via en SMS. Min klient var på vej på ferie og skulle fejre sit 25 års jubilæum på ferien, og efter en omgang med EMDRR, så har min klient det nu dejligt og tænker ikke længere på denne eks-chef.

behandling af ptsd i aalborg

Efter behandling med EMDRR

Efter endt EMDRR behandling, tilbydes klienten en wellness hypnose (hvis det passer i behandlingsplanen), hvor positive strategier vil blive foreslået. Som NGH Hypnoterapeut kan jeg i samarbejde med klienten effektivisere processen.

I visse tilfælde ønsker klienten også opfølgning på behandlingen i form af et coaching-forløb. Emnerne vi tager op kan f.eks. være genopretning af familien, stressforebyggelse, livsstilscoaching, karrierecoaching osv.

Scroll to Top