Behandlinger

PTSD behandling i Aalborg

PTSD behandling og behandling af angst – jeg hjælper dig videre

Som følge af mine mange uddannelser og kurser, kan jeg i dag tilbyde en tværfaglig pakke indenfor PTSD behandling og behandling af angst og fobier.  Du kan se de forskellige fobier/traumer jeg kan hjælpe med herunder, og desuden læse mere om mine uddannelser og min erfaring her.

De fleste klienter der kommer i min klinik ser jeg kun en gang, og så har vi løst problemet.

En behandling koster kr. 650,- og varer ca. 45 minutter.
Du kan kontakte mig på telefon 20 51 60 03, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en behandling.

PTSD behandling og behandling mod angst og fobier

ANGST FOR:
– At flyve, flyskræk
– At sejle og Søsyge
– Tæt bilkørsel
– At køre over en bro
– At køre igennem tunneller
– At køre med sikkerhedssele
– At køre i elevator
– Køreprøve
– Teoriprøve
– Eksamener
– At vise sig nøgen for andre
– At tale i en forsamling
– At få “blussende” kinder
– At få kontaktlinser

ANGST FOR:
– Bier & hvepse
– Frøer
– Edderkopper
– Hugorme & slanger
– Blæsevejr
– Torden
– Ild
– Indbrud
– Højder – højdeskræk
– At “røgdykke”
– At dykke i vand
– Tandlægebesøg, tandlægeskræk
– Operationer
– Lægepersonale
– At date

PTSD behandling:
– for soldater
– for P-vagter
– for plejepersonale
– i forbindelse med incest
– i forbindelse med svigt, vold, utroskab m.v.

Behandling af stammen
Behandling af graviditetskvalme og opkast
Behandling af kropsforskrækkethed
Behandling af jalousi
Behandling af vrede
Opløs skuffelse efter fyring

behandling af ptsd i aalborg

Efter endt EMDRR behandling, tilbydes klienten en wellness hypnose (hvis det passer i behandlingsplanen), hvor positive strategier vil blive foreslået. Som NGH Hypnoterapeut kan jeg i samarbejde med klienten effektivisere processen. Jeg har ligeledes lavet en lydfilsportal med over 250 gratis lydfiler, som kan bruges som selvhjælp til traumer. Siden hedder www.karmagi.dk.

 

I visse tilfælde ønsker klienten også opfølgning på behandlingen. I disse tilfælde, tilbyder jeg coaching-forløb. Emnerne vi tager op kan f.eks. være genopretning af familien, stressforebyggelse, livsstilscoaching, karrierecoaching osv.