Ribevej 62, 9220 Aalborg Øst
20516003
info@ptsd-aalborg.dk

Behandlinger

Behandlinger med EMDRR hos PTSD Aalborg

EMDRR står for: Eye Movement Desensitization and Reprocessing Rapid.

Behandlingsformen er yderst velkendt i USA og har primært været anvendt til hjemvendte krigs-veteraner. Behandlingsformen er derfor godkendt af WHO, som en effektiv behandlingsform i forhold til traumer. Vil du læse artiklen fra WHO, er der et link til den her… (den er på engelsk).

Som følge af en række uddannelser har jeg i PTSD Aalborg forbedret modellen og derfor hedder den EMDRR (ellers kaldes den EMDR).

Selve behandlingen foregår på følgende måde:

Klienten bliver spurgt ind til ubehaget i forhold til en skala fra 1- 5, hvor 5 fylder mest.

Derefter bliver klienten bedt om at kunne fremkalde ubehaget/traumet ud fra en skala fra 1-10 og få følelserne så konkrete som mulige og op i mod tallet 10.

Herefter frigøres følelsen ved ubehaget/traumet på under 2 minutter.

Behandlingen er ufarlig og jeg har nu igennem 5 år behandlet utallige traumer og også mange svære traumer, som ikke er blevet løst efter utallige konsultationer hos psykologer, der anvender kognitiv terapi.

Men HVORDAN, tænker du måske?
Under behandlingen sidder/står jeg skråt overfor dig, og beder dig kigge på min finger som jeg holder op foran dig. Jeg vil bevæge fingeren fra den ene til den anden side. På den måde “omprogrammeres” hjernen, ved at flytte oplevelsen fra den ene side af hjernen til den anden.

Vil du læse en længere og mere detaljeret forklaring af hvordan det foregår, kan du læse mere på emdr.dk…
Du er også velkommen til at ringe til mig på tlf. 20516003, så forklarer jeg gerne hvordan det foregår så du er helt tryg ved det, inden du besøger klinikken.

PTSD, angst, vrede og andre problemer behandles effektivt med EMDRR

Du kan læse om de forskellige problemer jeg behandler under menupunkterne.

Du kan læse om PTSD-behandling for soldater, for parkeringsvagter, plejepersonale, i forbindelse med incest, i forbindelse med svigt, vold og utroskab lige her…

Du kan læse om behandling af angst og fobier under Angst.

Graviditetskvalme og opkast i forbindelse med graviditet behandles også effektivt med EMDRR. Læs mere om det her…

Jeg har hjulpet flere personer der stammer, ved hjælp af EMDRR behandling. Læs om det her…

PTSD behandling for soldater
PTSD behandling for incestofre
PTSD behandling for p-vagter
PTSD behandling for pleje-
personale
PTSD behandling for voldsofre
FÅ HJÆLP NU
previous arrow
next arrow
Slider

Andre "kulørte" indslag, hvor EMDRR har hjulpet: Søsyge, overgangsalder og vrede

Vi sejlede med færge, KOMBARDO, og en af vores venner blev søsyg. En kort EMDRR behandling hjalp øjeblikkeligt på søsygen og efterfølgende har vores ven ikke oplevet søsyge ved sejlture.

Hos en kvinde i overgangsalderen, fik en enkelt EMDRR behandling hedeturene til at forsvinde.

En anden spændende opgave jeg fik, var en klient som havde megen vrede rettet mod en chef, som uberettiget fyrede min klient via en SMS. Min klient var på vej på ferie og skulle fejre sit 25 års jubilæum på ferien, og efter en omgang med EMDRR, så har min klient det nu dejligt og tænker ikke længere på denne eks-chef.

Efter behandling med EMDRR

behandling af ptsd i aalborg

Efter endt EMDRR behandling, tilbydes klienten en wellness hypnose (hvis det passer i behandlingsplanen), hvor positive strategier vil blive foreslået. Som NGH Hypnoterapeut kan jeg i samarbejde med klienten effektivisere processen.

I visse tilfælde ønsker klienten også opfølgning på behandlingen. I disse tilfælde, tilbyder jeg coaching-forløb. Emnerne vi tager op kan f.eks. være genopretning af familien, stressforebyggelse, livsstilscoaching, karrierecoaching osv.